1 associate degrees keyboard_arrow_right

11 bachelors keyboard_arrow_right

7 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

BUas Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV Breda) is een internationale hoger onderwijsinstelling in Breda. Er studeren zo'n 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten uit zo'n 100 landen.

Bij Breda University of Applied Sciences kunnen vwo'ers kiezen voor een verkorte hbo-bachelor en in een aantal gevallen geldt dit ook voor mbo'ers.

Bijna alle opleidingen zijn Engelstalig. Iedereen wordt gestimuleerd om in het buitenland op uitwisseling of stage te gaan. In de Engelstalige opleidingen studeren studenten uit allerlei landen. Dat helpt studenten om vraagstukken anders te bekijken en op te lossen. Veel docenten hebben een internationale achtergrond en werken, naast het lesgeven, vaak ook in de praktijk. Dat betekent flink wat actuele ervaring in de les!

Breda University of Applied Sciences, voorheen NHTV Breda, heeft meer dan een halve eeuw ervaring in praktijkgericht hoger onderwijs en internationaal samenwerken. Het is de grootste hoger onderwijsinstelling op het gebied van toerisme, leisure en hospitality ter wereld. De opleidingen scoren al jaren hoog in de Keuzegids HBO.
logo

Studievoorlichting

Contact algemeen
Mgr. Hopmansstraat 2
4817 JS Breda

e: communications@buas.nl
t: 076 533 22 03
w: bachelor website

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
7451studenten
3227man
4224vrouw
voltijd/deeltijd
75voltijd studenten
0deeltijd studenten
0duale studenten
aantal eerstejaars
622eerstejaars man
902eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015

organisatie

Unsplashed background img 2