Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/traits/trait_studieadres.php on line 515

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
de Nederlandse universiteiten - Hogeschool HAS Den Bosch

Hogeschool HAS Den Bosch

Ben je geïnteresseerd in voeding, land- en tuinbouw, ruimte en groen, natuur en milieu of agribusiness? Dan ben je welkom bij hogeschool HAS Den Bosch, het groene opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland en ver daarbuiten.

Maak zelf kennis met de dynamische driehoek van studenten, ondernemers en docenten, die elkaar voortdurend stimuleren en inspireren. Zo blijft ons onderwijs op een hoog en actueel niveau, sluit de kennis naadloos aan bij wat het bedrijfsleven vraagt en zijn docenten in staat de programma's constant te verrijken.

Hogeschool HAS Den Bosch biedt onderdak aan 2000 voltijdstudenten. Tachtig procent van onze afgestudeerden vindt zijn of haar bestemming in het bedrijfsleven, een kwart als directeur-eigenaar.

Kom eens langs op de onderwijscampus in Den Bosch en inspecteer onze hypermoderne faciliteiten, zoals de Proeffabriek, het GeoLab, de Milieuhal en het Food Design Centre. Als je een passie hebt voor duurzaam en groen, moet je bij HAS Den Bosch zijn!
logo

Studievoorlichting

e: hasdb@hasdb.nl
t: +31 73 692 36 00
w: bachelor website

organisatie