Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/traits/trait_studieadres.php on line 515

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
de Nederlandse universiteiten - TMO Fashion Business School

TMO Fashion Business School

TMO Fashion Business School is een particuliere en erkende hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion.

Wil jij in de toekomst als commercieel talent in de fashionbranche aan de slag als bijvoorbeeld inkoper, sales- of (e-)marketingmanager? TMO brengt je hiervoor de nieuwste inzichten bij over management, branding, marketing, trends, retail en e-commerce. TMO biedt je alle kansen je persoonlijkheid te ontwikkelen, daarnaast bouw je al tijdens de studie een uitgebreid netwerk op en ben je na de stage klaar om aan de slag te gaan. Hierdoor is het toekomstperspectief en de kans op een baan optimaal. Zo maak jij straks het verschil in fashion business. Als Bachelor of Business Administration in Fashion.
De opleiding in Doorn duurt 3,5 jaar, waardoor je sneller klaar bent voor een uitdagende baan in fashion. Daarnaast kun je twee keer per jaar met de opleiding starten, in september én in februari.
logo

Studievoorlichting

voorlichting
Driebergsestraatweg 11
3941 ZW

e: voorlichting@tmo.nl
t: 0343 41 64 80
w: bachelor website