Tilburg School of Humanities and Digital Sciences

Het onderzoek en onderwijs van Tilburg School of Humanities and Digital Sciences is gericht op mensen in de context van de globaliserende digitale samenleving.

Het onderzoek en onderwijs van Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (TSHD) is gericht op mensen in de context van de globaliserende digitale samenleving, op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en interactieve technologieën, op hun impact op communicatie, cultuur en maatschappij, en op morele en existentiële uitdagingen die zich voordoen.

De sterke positie van de Tilburgse faculteit wordt nationaal en internationaal erkend. Regelmatig worden bachelor- en masteropleidingen van de Tilburg School of Humanities and Digital Sciences in landelijke rankings als uitstekend beoordeeld.

man: 84 vrouw: 73

E :humanities@tilburguniversity.edu