21 resultaten

Universiteit TwenteAdvanced Technology voltijd Enschede
Met deze multidisciplinaire, 3-jarige, Engelstalige bachelor kun jij onderzoeker, consultant, ingenieur of ondernemer worden in vrijwel elke denkbare tak van wetenschap en technologie.
Universiteit TwenteApplied Mathematics voltijd Enschede
In deze 3-jarige Engelstalige bachelor leer je om als wiskundige helderheid te brengen in complexe maatschappelijke uitdagingen rond mobiliteit, technologie, de zorg, het bankwezen of het milieu.
Universiteit TwenteBiomedische Technologie voltijd Enschede
Als "ingenieur" ontwikkel en ontwerp je nieuwe technologie voor de gezondheidszorg. Denk aan revalidatierobots, kunstorganen, medische scans en protheses.
Universiteit TwenteBusiness Information Technology voltijd Enschede
Tijdens deze driejarige Engelstalige bachelor krijg je de expertise die je nodig hebt in zowel bedrijfskunde als IT om bedrijven beter en duurzamer te helpen presteren in onze digitaliserende wereld.
Universiteit TwenteChemical Science & Engineering voltijd Enschede
Tijdens deze driejarige Engelstalige bachelor word je expert in het begrijpen, ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe, duurzame processen, materialen en oplossingen, met de scheikunde als vertrekpunt.
Universiteit TwenteCivil Engineering voltijd Enschede
Deze driejarige Engelstalige bachelor geeft je zowel de technische als de niet-technische expertise die nodig is om complexe civieltechnische projecten te kunnen ontwerpen, construeren en beheren.
Universiteit TwenteCommunication Science voltijd Enschede
De driejarige Engelstalige bachelor Communication Science plaatst het communicatievak in de context van technologie, design en organisaties, en leidt je op tot 21ste-eeuwse ‘communicatie-ingenieur’.
Universiteit TwenteCreative Technology voltijd Enschede
Hoe kun jij de modernste technologie inzetten voor interactie met gebruikers? Deze opleiding daagt je uit om innovatieve toepassingen voor een betere toekomst voor mens en maatschappij te ontwikkelen.
Universiteit TwenteElectrical Engineering voltijd Enschede
In deze Engelstalige bachelor word je toegerust om de wereld van morgen te helpen vormgeven met het ontwikkelen van technische oplossingen voor een groeiende spectrum aan maatschappelijke uitdagingen.
Universiteit TwenteGezondheidswetenschappen voltijd Enschede
Wil jij bijdragen aan verbeteringen in de gezondheidszorg? Vernieuwen? Dan is de opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Twente wat voor jou.
Universiteit TwenteIndustrial Design Engineering voltijd Enschede
Met deze driejarige Engelstalige bachelor koppel je creativiteit aan engineering en techniek om producten te maken of te verbeteren en zo een verschil te maken voor mensen, industrie en maatschappij.
Universiteit TwenteIndustrial Engineering & Management voltijd Enschede
In de 3-jarige Engelstalige bachelor Industrial Engineering & Management leer je bedrijfsprocessen ontwerpen, beheren en verbeteren. Zo help je organisaties gezond te blijven in een complexe wereld.
Universiteit TwenteInternational Business Administration voltijd Enschede
Deze driejarige Engelstalige opleiding bereidt je voor op een carrière in het internationale bedrijfsleven. Je leert het beste naar boven te halen in producten, processen, technologie én mensen.
Universiteit TwenteManagement, Society & Technology voltijd Enschede
In deze Engelstalige bacheloropleiding verbind je technologie en samenleving met bestuur, beleid en publiek management. Je wordt (her)ontwerper van de technologie-gedreven samenleving van de toekomst.
Universiteit TwenteMechanical Engineering voltijd Enschede
Na deze 3-jarige Engelstalige bachelor beheers je de techniek waarop onze samenleving draait. Je leert apparaten, machines, constructies en processen bedenken, ontwerpen, verbeteren of onderhouden.
Universiteit TwenteMechanical Engineering (locatie Vrije Universiteit) voltijd Amsterdam
Met deze unieke bachelor studeer je Mechanical Engineering in Amsterdam, terwijl je profiteert van de kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht en de technische expertise waar de UT om bekend staat.
Universiteit TwentePsychology voltijd Enschede
Tijdens deze 3-jarige Engelstalige bachelor leer je om als ‘interventie-ingenieur’ diepgaande psychologische kennis en technologische expertise te combineren met een pragmatische, 21ste-eeuwse aanpak.
Universiteit TwenteTechnical Computer Science voltijd Enschede
Tijdens deze driejarige Engelstalige bachelor leer je informatica te combineren met technologie en engineering met als doel oplossingen te creëren voor mensen, organisaties en de maatschappij.
Universiteit TwenteTechnische Geneeskunde voltijd Enschede
Bij Technische Geneeskunde (Klinische Technologie) leiden we mensen op om technologie in te zetten voor de behandeling en diagnose van individuele patienten en om patiëntveiligheid voorop te stellen.
Universiteit TwenteTechnische Natuurkunde voltijd Enschede
De 3-jarige Nederlandstalige bachelor Technische Natuurkunde leidt je op om fundamentele natuurkundekennis te ontwikkelen en om te zetten in werkende techniek met een sterke maatschappelijke impact.
Universiteit TwenteUniversity College Twente (ATLAS) voltijd Enschede
Dit is een unieke, multidisciplinaire, Engelstalige opleiding voor topstudenten waarbij sociale en technische perspectieven worden geïntegreerd tot een nieuwe kijk op technologie.