Bachelor of Science in Accountancy

Nyenrode Business Universiteit

Unsplashed background img 2

Deze opleiding

De Nyenrode Bachelor of Science in Accountancy is de enige universitaire deeltijd accountancy-opleiding in Nederland. Je gaat werken als beginnend assistent-accountant en op vrijdag volg je college.

open_in_newwebsite

locatieStichtse Vecht
diplomaBSc Accountancy
typeregulier, 180 EC
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur54 maanden deeltijd
accreditatiesNVAO
croho-code56435
numerus fixusnee
honoursnee
Met het vak Accountancy kies je voor een veelzijdig en hoogwaardig beroep in de financieel-economische sector. Het bedrijfsleven, cijfers, ICT, het geven van advies, controle en klantbezoeken moeten je dan wél aanspreken.

De Bachelor of Science in Accountancy is volledig in deeltijd. Je gaat vanaf het begin van je studie werken voor een accountantskantoor. Op vrijdag volg je colleges.

Het voordeel? Het is afwisselend en je bouwt werkervaring op! Ook begrijp je de theorie sneller want je kunt het toepassen op je werk. Je zult merken dat je hierdoor een snellere professionele groei kunt maken dan wanneer je een voltijd studie volgt.

Kenmerken van de opleiding
 • Nominale studieduur: 4,5 jaar
 • Start: eind augustus (jaarlijks)
 • Wekelijks college op vrijdag
 • Studeren met hulp van een studiecoach en mentor

Collegelocaties
Er kan gekozen worden uit verschillende collegelocaties. Een aantal keer per jaar volg je een centraal college op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. De negen collegelocaties zijn: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Arnhem, Zwolle en Breukelen.
Studenten over de opleiding
Bachelor of Science in Accountancy Sneak preview

Waarom aan de Nyenrode?

 • Universitaire accountancy opleiding in deeltijd
 • 4 dagen werken en op vrijdag studeren
 • Studeren én salaris ontvangen
 • Werkgever betaalt opleiding
 • Titel Bachelor of Science (BSc) in 4,5 jaar
 • 9 Collegelocaties in Nederland
 • Topdocenten uit theorie én praktijk
 • Kleinschalig en persoonlijk

Open dagen en meeloopdagen

Open dag Bachelor Accountancy Breukelen
Op de open dag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. Je volgt een proefcollege, je kunt meedoen aan een workshop, bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie met je.
Open dag Post-Master RA Custom Made Breukelen
Wil je meer weten over de Post-Master RA Custom Made? Kom dan naar de open dag! Op de open dag kan je een proefcollege volgen, krijg je uitleg over de verschillende studieroutes en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie met je.

Studieprogramma

Unsplashed background img 2
1e jaar Bij de Bachelor of Science in Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit gaan beroep en studie hand in hand. Je begint met werken bij een accountantskantoor en daarnaast ben je één dag in de week student en volg je college. De Bachelor of Science in Accountancy is een brede accountancy opleiding in deeltijd en legt de basis voor de vervolgopleiding Master of Science in Accountancy en Post Master RA.
periode
Accounting
Auditing
Bestuurlijke Informatieverzorging
Introductiecasus
3e jaar
periode
Comptabele Aspecten Financiering

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
onderwijsvormen
werkcollege, hoorcollege

Toelating en kosten

toelaatbare profielen
vwo C&Mtoelaatbaar
vwo E&Mtoelaatbaar
vwo N&Gtoelaatbaar
vwo N&Ttoelaatbaar
hbo-pJe kunt ook instromen in de Bachelor of Science in Accountancy als je een relevante financieel-economische propedeuse aan een hogeschool hebt behaald. Met 'relevant' wordt een opleiding bedoeld die aansluit op Accountancy, zoals Accountancy, Economie of Bedrijfseconomie. Naast je hbo propedeuse moet je ook in het bezit zijn van een vwo-certificaat Wiskunde A.
studie kosten
bron: Nyenrode Business Universiteit
bedrag kostenpost
€ 225inschrijvingsgeldvoor de gehele opleiding
€ 750studiematerialenper jaar

Studenten en studentenleven

Op kamers in Stichtse Vecht

?studenten studerend
?studenten woonachtig   
gemiddelde kamerprijs
?gemiddelde kamerprijs
? m2gemiddelde kameroppervlak
?kamer beschikbaarheid
bron: Nationale Studenten Enquête

aan het woord: studenten en docenten

Ivana Lalic
Het beroep van de accountant sprak mij na een bezoek aan een open dag erg aan. Niet alleen omdat je met cijfers werkt, maar omdat je verder kijkt dan naar de cijfers alleen.

Op de open dag van Nyenrode vertelden meerdere studenten over hun ervaringen met de opleiding en hun werk bij een accountantskantoor. Het beroep van de accountant sprak mij hierdoor erg aan. Niet alleen omdat je met cijfers werkt, maar omdat je verder kijkt dan naar de cijfers alleen. Je kijkt naar de organisatie in zijn geheel, de processen binnen een organisatie, de risico's die bij een organisatie aanwezig zijn die invloed kunnen hebben op je werkzaamheden als accountant.

Daarnaast kom je bij verschillende bedrijven of overheden terecht, waarbij je verschillende branches leert kennen...
Deze opleiding leidt mij op tot een beroep waarin ik verschillende organisaties leer kennen, veel in contact komt met mensen en als een team aan een opdracht kan werken. Dit waren voor mij de factoren om voor de Bachelor of Science in Accountancy aan Nyenrode te kiezen.

Waarom heb je ervoor gekozen deze opleiding aan Nyenrode te volgen?
Nyenrode is de enige universiteit die de bacheloropleiding accountancy in deeltijd aanbiedt. Ik vond het zelf belangrijk om het werken en studeren te combineren, met name doordat je na de 4,5 jarige bacheloropleiding naast je bachelordiploma ook nog eens 4,5 jaar werkervaring rijker bent. Daarnaast speelde de reputatie van Nyenrode als een universiteit die kwaliteit aanbiedt en hoog aangeschreven staat bij werkgevers ook een rol.

Hoe bevalt de combinatie werken / leren je?
De combinatie werken en leren bevalt mij heel erg goed. De theorie die ik gedurende de opleiding opdoe, kan ik gelijk toepassen in de praktijk. Het is belangrijk om een balans te kunnen vinden tussen je werk, studie en privéleven. Je studie staat naast je werk ook hoog in het vaandel bij je eigen werkgever, waardoor de balans goed te vinden is tussen je studie, werk en privéleven. Daarnaast houdt Nyenrode ook rekening met de 'busy season', waardoor de studiebelasting goed is ingesteld op je werkdruk.

Zou je deze opleiding aan andere studenten aanraden?
Ik raad iedere student, die de financiële kant op wil gaan, aan om het accountancytraject aan Nyenrode te volgen. Met de bacheloropleiding kun je al vele kanten op, zoals het bedrijfsleven in, bij de overheid werken of verder je loopbaan opbouwen bij een accountantskantoor. De werkervaring die je als student na 4,5 jaar hebt is veel waard. Je bent namelijk na je bacheloropleiding geen starter meer, maar een young professional. Je bent een waardevolle werknemer die de theorie weet toe te passen in de praktijk en die dit niet nog moet gaan leren. Je zult dan ook op vroege leeftijd een goede carrière op kunnen gaan bouwen.

Hoe zie je jezelf over 5 jaar?
Ik verwacht over 5 jaar een afgestudeerde registeraccountant (RA) te zijn met vele jaren werkervaring in verschillende branches en richtingen en een specialist te zijn op het gebied van bijzondere accountantsonderzoeken.

Kan je in 5 steekwoorden Nyenrode als opleidingsinstituut omschrijven?
Persoonlijk, kwalitatief, sterk, georganiseerd, wetenschappelijk

Kan je in 5 steekwoorden 'de' Nyenrode student omschrijven?
Gedisciplineerd, sociaal, sterk, ambitieus, teamplayer


lees verder ...
Kenny Vaes
De theorie en praktijk sluiten goed op elkaar aan en maken de studie leerzamer en interessanter

Zo'n vier jaar geleden (eindexamenjaar havo) was ik op zoek naar een uitdagende studie die aansloot op mijn vaardigheden en interesses: contact met mensen, cijfers, werken in teamverband en leerzaam op alle gebieden omtrent bedrijfsvoering.

Toen ik de insteek en het traject van de opleiding accountancy las op de website van Nyenrode kon ik mijzelf daar goed in vinden en spraken de combinatie werken-leren, het brede opleidingstraject en de carrièremogelijkheden mij erg aan. Het leek mij namelijk interessant en leuk om de theorie door de weeks tot leven te zien komen in de praktijk...
Kortom een uitdagende studie die mijn interesse wekte en waar ik met volle overtuiging via het vwo naartoe heb gewerkt!

Waarom heb je ervoor gekozen deze opleiding aan Nyenrode te volgen?
Naast het feit dat Nyenrode erg hoog aangeschreven staat was de mogelijkheid om de studie in combinatie met werk te doen een doorslaggevende reden om na mijn vwo te kiezen voor de studie accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit. Nadat ik contact had gezocht met studenten die reeds waren gestart met de opleiding en ik de open dag op Nyenrode had bezocht, was mijn keuze snel gemaakt!

Hoe bevalt de combinatie werken / leren je?
Hier ben ik zeer positief over. De theorie en praktijk sluiten goed op elkaar aan en maken de studie leerzamer en interessanter. Je kan ongelofelijk veel leren van je collega's, studenten en docenten en kan daardoor via diverse kanalen veel kennis op doen. Om mij heen zie ik dat de combinatie voor sommigen wel aanpoten is, maar met een goede planning en motivatie is het goed te doen. Volgens mij is in deze de sleutel tot het succes om je tentamens (zoveel mogelijk) in één keer te behalen en geen achterstand op te lopen.

Zou je deze opleiding aan andere studenten aanraden?
Jazeker! Indien jij je interesseert in de werkzaamheden die binnen de accountancy verricht worden en jezelf kunt vinden in de competenties die bij het vakgebied en de combinatie werken en leren horen, is het de best passende opleiding in Nederland. Kanttekening is wel dat je deze studie niet moet gaan volgen voor de auto van de zaak en het salaris, omdat je het daar niet mee gaat redden. Natuurlijk zijn het pluspunten, maar laat het geen doorslaggevende factoren zijn!

Hoe zie je jezelf over vijf jaar?
Over vijf jaar wil ik mijn bachelor behaald hebben en nominaal op schema liggen in het master traject. Daarnaast wil ik mijn vakkennis in de accountancy sterk vergroot hebben en als controleleider (op de werkvloer) fungeren binnen de organisatie waar ik bij werk. Ook zou ik het leuk vinden om tegen die tijd iets te kunnen betekenen voor collega's, medestudenten en geïnteresseerden d.m.v. het schrijven van columns of artikelen voor vakbladen, websites e.d. en te participeren in maatschappelijke discussies.

Kan je in vijf steekwoorden Nyenrode als opleidingsinstituut omschrijven?
Uniek, Sky-is-the-limit, praktijk-gerelateerd, uitdagend, vernieuwend


lees verder ...
Sharon van Rhijn
Nyenrode in vijf steekwoorden: professioneel, klasse, 'one-of-a-kind', praktijkgericht, innovatief.

Het sprak mij direct erg aan om veel te leren in de praktijk en daarnaast de reguliere studie Accountancy te volgen. Voor het vwo heb ik hard moeten werken en ik wist van mijzelf dat ik beter leer als ik het kan linken met dingen uit de praktijk.

Op de open dag van Nyenrode heb ik definitief mijn besluit gemaakt om de opleiding op deze manier te gaan volgen...
Tot 6 vwo heb ik nooit geweten dat er de mogelijkheid was om deze studie ook deeltijd te volgen. Ik ben deze opleiding op Nyenrode gaan volgen omdat de universiteit hoog staat aangeschreven. Tevens is Nyenrode de enige universiteit waarop je direct na het vwo aan je deeltijdopleiding kan beginnen. Dit sprak mij erg aan en met alle informatie die ik op de open dag van Nyenrode heb gehoord, was mijn beslissing snel gemaakt!

Hoe bevalt de combinatie werken / leren je?
Ik zit momenteel in mijn vierde jaar en de combinatie werken/leren bevalt mij nog steeds uitstekend goed! Ik moet er zelf wel alert op zijn dat ik voldoende tijd blijf besteden aan mijn studie omdat ik anders te veel achter ga lopen. Op het werk gaat het momenteel erg goed en zijn ze zeer tevreden met mij, daarom kan ik het mij gelukkig permitteren om voldoende vrij te nemen voor tentamens. Verder merk ik steeds meer dat ik dingen die ik op school leer in mijn werk kan gebruiken, maar andersom is het erg leuk dat als een manager al iets tijdens het werk heeft uitgelegd en ik dat later op school krijg, ik dit dus al weet. Door dit soort ervaringen onthoud ik bepaalde dingen beter wat goed van pas kan komen op tentamens.

Zou je deze opleiding aan andere studenten aanraden?
Ik sta regelmatig op de open dag van Nyenrode bij de stand van mijn werkgever KPMG. Ik raad dus regelmatig aan studenten aan om de studie op deze manier te volgen. Wat ik altijd met veel nadruk zeg is dat zij niet het normale studentenleven zullen krijgen, dat het hard werken is en dat de studie veel discipline van je vergt. Afhankelijk van het soort persoon (sommige vwo'ers hebben alleen oog voor het salaris en de auto die ze krijgen, de eerste vraag die ze dan stellen is: 'Hoeveel verdien je nou als je start?') en het enthousiasme van diegene raad ik hen deze opleiding ten zeerste aan. Daarbij benoem ik dan mijn eigen ervaringen en de voordelen die ik de opleiding vind hebben.

Hoe zie je jezelf over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik te zijn afgestudeerd! Ik heb nog steeds het streven om mijn studie nominaal te halen, ondanks de herkansingen die ik momenteel nog heb lopen. Ik denk dat ik dan nog steeds bij een accountantskantoor werk. Wanneer ik mijn titel heb, wil ik graag op den duur voor mijzelf gaan beginnen. Indien dit mogelijk is uiteraard..

Kan je in 5 steekwoorden Nyenrode als opleidingsinstituut omschrijven?
Professioneel, klasse, 'one-of-a-kind', praktijkgericht, innovatief.

Kan je in 5 steekwoorden 'de' Nyenrode student omschrijven?
Nee, eigenlijk niet. Als ik tijdens de tentamens al mijn medestudenten in hun casual outfit zie, kan ik hen soms niet in pak voorstellen. Iedereen is zo divers qua karakter en uiterlijk. De enige overeenkomst die ik tot nog toe kan trekken is dat we allemaal van cijfertjes houden en het fijn vinden om in de praktijk te leren. Er is niet één soort Nyenrode student. Al was die er wel geweest, dan was ik denk ik niet aan deze opleiding begonnen. De opleiding Bachelor Accountancy op Nyenrode is juist zo leuk omdat de opleiding voor iedereen toegankelijk is!​


lees verder ...
Sabrine Swart
werkzaam als Supervisor bij KPMGOp Nyenrode zijn de collegegroepen klein, maximaal 25 studenten. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak. De kleine groepen zorgen er ook voor dat er voldoende ruimte is voor het voeren van een discussie en iedereen iets durft te zeggen.

Wie ben je en wat doe je nu?
Let me introduce myself, ik ben Sabrine Swart. Op 1 september 2004 ben ik begonnen aan de opleiding Bachelor of Science in Accountancy aan Nyenrode en tegelijkertijd gestart als junior trainee bij één van de big four kantoren namelijk KPMG in Amstelveen...
Ik ben nog steeds werkzaam bij KPMG en ben inmiddels gepromoveerd tot supervisor. Tevens heb ik een half jaar buitenland ervaring opgedaan op Curaçao, voor mij een onvergetelijke ervaring.

Waarom heb je voor de Bachelor Science in Accountancy aan Nyenrode gekozen?
Net zoals ieder klein meisje droomde ook ik er altijd van om stewardess te worden en iets van de wereld te zien. Naarmate ik echter ouder werd besefte ik dat ik alleen de bijkomstigheden van het werk leuk vond maar in het werk zelf zag ik niet voldoende uitdaging. Ik was op zoek naar iets met mensen, afwisseling, uitdaging en carrière mogelijkheden. Na menig beroepskeuzetest te hebben ingevuld wist ik het zeker, ik wilde iets doen met cijfers… ik word accountant! Echter ik voelde er niets voor om hele dagen in de collegebanken te zitten. En daar kwam Nyenrode om de hoek; dit opleidingsinstituut biedt haar studenten de mogelijkheid om 4 dagen per week te werken en 1 dag per week college te volgen. De combinatie van werken en studeren is voor mij ideaal, want als accountant zit je iedere week met een nieuw team bij een andere klant. Iedere week is anders, je leert veel nieuwe mensen kennen maar tevens doe je ook veel nieuwe kennis op. De ene week bevind ik mezelf in alle hectiek van een hotel en de andere week sta ik in een kluis tussen fonkelende diamanten bij één van Nederlands bekendste diamantairs. Op vrijdag volg ik colleges en klets ik bij met mijn studiegenoten over de afgelopen week. De afwisseling en de gemotiveerde collega's maken deze baan voor mij uniek.

Hoe kijk je terug op deze Bachelor?
Ik heb de Bachelor altijd als zeer leuk en erg leerzaam ervaren. Eén van de grote voordelen van Nyenrode ten opzichte van andere universiteiten is dat wij als studenten maar een paar keer per jaar hoorcolleges hoeven te volgen. Deze passieve manier van college volgen is naar mijn mening erg onpersoonlijk en niet effectief doordat studenten alleen maar informatie ontvangen. Op Nyenrode zijn de collegegroepen klein, maximaal 25 studenten. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak en voor een goede afwisseling tussen theorie ontvangen van de docent en het uitwerken en behandelen van casussen. De kleine groepen zorgen er ook voor dat er voldoende ruimte is voor het voeren van een discussie en iedereen iets durft te zeggen. Tevens komen alle docenten uit de praktijk waardoor zij de stof tot leven kunnen brengen door voorbeelden uit de praktijk aan te halen.

Wat vond je leuk en wat vond je lastig aan deze Bachelor?
Het leukste aan de Bachelor zijn de vakken die het meest aansluiten op de praktijk zoals BIV. De vraagstukken die tijdens college aan de orde worden gesteld kom je ook dagelijks in de praktijk tegen. Tevens heb ik via de studie en de Vereniging van Accountancy Studenten (VAS) ook heel veel nieuwe en leuke vrienden leren kennen. Hetgeen ik als moeilijkste heb ervaren tijdens de Bachelor is het vinden van de juiste balans tussen werk, privé en studie maar door voldoende discipline, jezelf harde deadlines te stellen en een goed agendabeheer is het me gelukt om de Bachelor nominaal af te ronden. Tevens helpt het om met een studiegenoot een keer per week af te spreken om samen de opdrachten te maken. Indien je nu echt tegen problemen aan loopt kan je de door Nyenrode aangestelde studiecoach inschakelen die je gaat helpen bij het zoeken naar een oplossing.

Heeft de Bachelor je voldoende voorbereid op je huidige studie?
De Bachelor heeft voor een goede basis gezorgd voor de Master. Tijdens de master wordt er dieper op vakken zoals BIV en Externe Verslaggeving ingegaan. Tevens leer je tijdens de bachelor al papers en een scriptie te schrijven welke een goede leerervaring zijn voor het schrijven van referaten en een masterscriptie tijdens de Master.

Zou je deze Bachelor aan anderen aanraden?
Ik zou deze Bachelor zeker aan anderen kunnen aanraden doordat Nyenrode de mogelijkheid biedt om naast je studie te werken, docenten uit de praktijk colleges laat geven en met haar persoonlijke aanpak studenten in kleine groepen college laat volgen. En wat is er nou leuker dan om van maandag tot en met donderdag je in een omgeving te bevinden die afwisselend is, voldoende uitdaging biedt, met een aansprekend klantenpakket, de hele dag omringd te worden door leergierige en gemotiveerde jonge collega's en op vrijdag college te volgen en de theorie die je daarbij leert op maandag alweer in de praktijk te kunnen toepassen?! Door de Bachelor bereid Nyenrode haar studenten niet alleen voor op de wereld van de cijfers maar ook op de wereld achter de cijfers.

Hoe zie je jezelf over vijf jaar?
Over 5 jaar hoop ik inmiddels die felbegeerde RA titel achter mijn naam te mogen schrijven. Verder hoop ik nog steeds werkzaam te zijn bij KPMG maar dan inmiddels als manager. Maar mijn ambities rijken verder. Ik geef momenteel cursussen aan eerstejaars bij KPMG en niets lijkt mij leuker dan om indien mijn studie is afgerond één van de docenten te zijn die de introductiedagen op Nyenrode verzorgt en om nieuwe studenten de beginselen van het boekhouden bij te mogen brengen.​


lees verder ...

Feiten en / studie in cijfers

studentoordelen

bron: Nationale Studenten Enquete 2015
deze
opleiding
landelijk
algemeen oordeel4.1
inhoud3.8
docenten3.9
studiefaciliteiten3.8
studielast3.7
studiebegeleiding3.7
De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten.
In 2015 hebben meer dan 280.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling.

Bachelor of Science in Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit is beoordeeld door 191 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4.1 uit 5.
bron: Nyenrode Business Universiteit
deze
opleiding
landelijk
student tevredenheid
aantal eerstejaars
ervaren contacttijd per week
doorstroom naar tweede jaar
diploma binnen 4 jaar
werk op niveau in 1,5 jaar

Studie in cijfers

In deze tabel staan resultaten van deze studie in cijfers uitgedrukt. Hiermee kan je vergelijken hoe deze opleiding het doet in vergelijking met dezelfde opleiding bij andere onderwijsinstellingen.


Na de studie

Unsplashed background img 2
Een logische vervolgstap na het afronden van de Bachelor of Science in Accountancy is de Master of Science in Accountancy en de Poster Master RA.

Beroepsperspectief / arbeidsmarkt

We bedoelen met 'accountant' eigenlijk een 'registeraccountant' (RA). Een RA heeft het hele studietraject (Bachelor, Master en post Master) afgerond en ook de praktijkstage gehaald. Je kunt je dan laten inschrijven in het Accountantsregister van het Koninklijk NIVRA.
Als accountant kun je adviezen geven. Als je cijfers ziet, dan zie je veel meer; je kunt cijfers lezen. Zo kun je bijvoorbeeld zien of de administratieve organisatie van een bedrijf goed is ingericht. Je ziet de wereld achter de cijfers en kunt dus heel goed meedenken met je klanten en hen adviseren.

Iets minder dan de helft van de RA's wordt openbaar accountant. Dan controleer je of de cijfers van een bedrijf kloppen. Eén keer per jaar worden de cijfers voor de 'jaarrekening' op een rijtje gezet en dan blijkt waar het geld naar toe is gegaan en of er veel winst is gemaakt. Als de cijfers kloppen, ondertekent de accountant een verklaring. Maar zoals gezegd, wordt niet elke RA openbaar accountant. Je hebt ook overheidsaccountants of interne accountants. Ongeveer de helft van de RA's zit momenteel in de "Finad groep" en zijn werkzaam in het financieel-economisch management bij bedrijven en instellingen.

Wat kun je worden als accountant?
Je kunt je als accountant op een bepaald specialisme richten, zoals:
 • openbaar accountant
 • intern accountant
 • informatiemanager
 • docent
 • zelfstandige
 • financieel-economisch manager
 • financieel directeur
 • consultant/adviseur


aansluitende masteropleidingen

instellingopleidinginstroomeisen
Tilburg UniversityInternational Management+ aanv. eisen
NyenrodeMaster Fiscaal Recht part-time+ aanv. eisen
NyenrodeMaster of Science in Accountancy (RA) part-timegeen aanvullende eisen
NyenrodeMaster of Science in Controlling part-time+ aanv. eisen
Tilburg UniversityOrganization Studies+ aanv. eisen
NyenrodePost-Bachelor Controlling part-timegeen aanvullende eisen
bron: doorstroommatrix.nl

Potentiële beroepen

accountant-administratieconsulent
assistent-accountant
compliance officer
manager accountantskantoor
bron: UWV

Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Mara Broekhof

Career & Program Advisor

Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite