Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/traits/trait_studieadres.php on line 515

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
de Nederlandse universiteiten - NHL Stenden Hogeschool
25 associate degrees keyboard_arrow_right

76 bachelors keyboard_arrow_right

24 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

NHL Stenden Hogeschool

Wij geloven dat je alles kunt bereiken door grenzen te verleggen. Met locaties in Leeuwarden, Emmen, Groningen, Meppel, Assen, Qatar, Indonesiƫ, Thailand en Zuid-Afrika ligt de wereld aan je voeten.

Bij NHL Stenden stimuleren we onze studenten, docenten en medewerkers om met een open blik de wereld te ontdekken. Dat doen we door ze uit te dagen om over de grenzen van hun eigen vakgebied te kijken. Samen met partners uit de regio werken we in een internationale, ondernemende en waardengedreven omgeving, waarin persoonlijk leiderschap en creativiteit centraal staan. Onze afgestudeerde professionals maken met hun kennis en innovatieve blik op de wereld het verschil binnen nationale en internationale organisaties.

  • - Praktijkgericht onderwijs en onderzoek --

Kenmerkend aan de opleidingen van NHL Stenden Hogeschool is dat de praktijk centraal staat. Al tijdens de studie maken onze studenten kennis met hun toekomstige werkveld, via praktijkopdrachten in ateliers en stages op de werkvloer. Daarnaast kent NHL Stenden diverse lectoraten waarin professionals uit het werkveld samenwerken met lectoren en onderzoekers van onze hogeschool. Samen brengen we kennis in de praktijk!

  • - Een nieuwe hogeschool --

Op 1 januari 2018 bundelden NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool hun krachten en werden zo een nieuwe hogeschool. Met ons nieuwe onderwijsconcept Design Based Education verbinden we ons onderwijs en onderzoek met het werkveld. Aan NHL Stenden Hogeschool studeren circa 20.000 studenten en werken bijna 2000 medewerkers. Het aanbod aan opleidingen bestaat uit ruim 150 associate degrees, bacheloropleidingen en masteropleidingen in diverse domeinen.
logo

Studievoorlichting

studie-informatie
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden

e: studentinfo@nhlstenden.com
t: 088-991 7000
w: bachelor website

algemene open dagen

Unsplashed background img 2
Open Dag NHL Stenden Amsterdam

NHL Stenden Hogeschool Amsterdam

Tijdens de Open Dag van NHL Stenden kan je op onze locatie in Amsterdam terecht voor meer informatie over de opleidingen Ondernemerschap & Retail Management en Hotel Management

Open Dag Emmen

NHL Stenden Hogeschool Emmen

Tijdens de Open Dag van NHL Stenden kan je ons volledige onderwijsaanbod bekijken, zowel alle deeltijd/duale studies als voltijd.

Open Avond Leeuwarden

NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden

Kies jouw deeltijd, duale- of voltijd studie tijdens de Open Avond van NHL Stenden

Open Avond Emmen

NHL Stenden Hogeschool Emmen

Kies jouw deeltijd, duale- of voltijd studie tijdens de Open Avond van NHL Stenden

Open Avond Groningen

NHL Stenden Hogeschool Groningen

Ontdek tijdens de Open Avond in Groningen of de (academische) PABO bij jou past!

Open Avond Meppel

NHL Stenden Hogeschool Meppel

Ontdek tijdens de Open Avond in Meppel of de opleiding ITESS of ITEPS bij jou past

Open Avond Amsterdam

NHL Stenden Hogeschool Amsterdam

Ontdek tijdens de Open Avond in Amsterdam de opleiding Ondernemerschap & Retail Management

bekijk volledige agenda

organisatie

Unsplashed background img 2