51 resultaten

Radboud UniversiteitAlgemene Cultuurwetenschappen voltijd Nijmegen
Wie Algemene Cultuurwetenschappen studeert, maakt kennis met kunstvormen als beeldende kunst, film & televisie, theater, muziek, literatuur en digitale media.
Radboud UniversiteitAmerican Studies voltijd Nijmegen
Tijdens de Engelstalige opleiding Amerikanistiek bestudeer je de grote politieke en economische invloed die Amerika uitoefent op de rest van de wereld; met name op Nederland en Europa.
Radboud UniversiteitArtificial Intelligence voltijd Nijmegen
Are you interested in creating smart computers and systems, and in unravelling human intelligence? Then our Bachelor's programme in Artificial Intelligence is the perfect fit for you!
Radboud UniversiteitArts and Culture Studies voltijd Nijmegen
This Bachelor's suits you if you are interested in music festivals, Shakespearean tragedies, art-house-films, television and poetry slams.
Radboud UniversiteitBedrijfskunde voltijd Nijmegen
Bij Bedrijfskunde leer je de complexiteit en dynamiek van organisaties en hun omgeving te analyseren.
Radboud UniversiteitBestuurskunde voltijd Nijmegen
Als student Bestuurskunde houd je je bezig met de vraag hoe je de samenleving het beste kunt organiseren en reguleren, kortom met bestuur en beleid, zowel van overheden als organisaties.
Radboud UniversiteitBiology voltijd Nijmegen
Biologie aan de Radboud Universiteit is precies wat je zoekt. Wil je weten hoe klimaatverandering de biodiversiteit beïnvloedt? Of hoe je de diagnose en behandeling van ziektes kan verbeteren?
Radboud UniversiteitBiomedische wetenschappen voltijd Nijmegen
Met deze opleiding word je onderzoeker binnen de gezondheidszorg. Je behandelt vragen als: Welke factoren zorgen ervoor dat je gezond blijft? Wat is de meest effectieve behandeling voor een ziekte?
Radboud UniversiteitBusiness Administration voltijddeeltijd Nijmegen
In the Business Administration programme at Radboud University, you examine all aspects of conducting business, with a focus on the role that humans and their interactions play in running a company.
Radboud UniversiteitChemistry voltijd Nijmegen
Scheikunde is overal. Of het nu gaat om de display van je mobiele telefoon, de deodorant die je gebruikt, de pijnstiller tegen hoofdpijn, voor alles wat je gebruikt vormt scheikunde de basis.
Radboud UniversiteitCommunicatie- en Informatiewetenschappen voltijd Nijmegen
Binnen deze opleiding bestudeer je hoe de communicatie van organisaties zo optimaal mogelijk vormgegeven kan worden. Je ontwikkelt je talenkennis, inzicht, analytisch vermogen en creativiteit.
Radboud UniversiteitCommunicatiewetenschap voltijd Nijmegen
Wat is de aantrekkingskracht van sociale media, zoals Facebook en Instagram? Kunnen interactieve social networks gezond gedrag stimuleren? Hoe verandert reclame het koopgedrag van consumenten?
Radboud UniversiteitComparative European History voltijd Nijmegen
The bachelor's programme Comparative European History offers an intriguing journey through Europe's past and future
Radboud UniversiteitComputing Science voltijd Nijmegen
Wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vragen? Dan is de Engelstalige bachelor Computing Science iets voor jou.
Radboud UniversiteitCulturele antropologie en ontwikkelingssociologie voltijd Nijmegen
In deze opleiding bestudeer je culturen en ontwikkelingsvraagstukken over de hele wereld, dichtbij en ver weg. Kwesties van culturele diversiteit en sociale ongelijkheid staan daarbij voorop.
Radboud UniversiteitDuitse Taal en Cultuur voltijd Nijmegen
In deze opleiding leer je de Duitse taal uitstekend beheersen en bestudeer je daarnaast ook de literatuur, cultuur, geschiedenis en politiek van Duitsland.
Radboud UniversiteitEconomics and Business Economics voltijd Nijmegen
The emphasis of this English-taught programme lies on economic issues and how to analyze, explain and solve them. The programme also incorporates important business perspectives.
Radboud UniversiteitEconomie en Bedrijfseconomie voltijd Nijmegen
Economie gaat over geld en hoe je dat het beste kunt uitgeven. Bedrijven, organisaties en overheden moeten daarin keuzes maken en rekening moeten houden met allerlei regels en onzekere factoren.
Radboud UniversiteitEnglish Language and Culture voltijd Nijmegen
Als student verdiep je je in de geschiedenis en de structuur van het Engels, je leert het spreken op een 'near-native' niveau en je maakt kennis met de Engelstalige literatuur.
Radboud UniversiteitEuropean Law School voltijd Nijmegen
Tijdens deze opleiding volg je naast de hoofdvakken van Nederlands recht specifieke vakken over het internationale en Europese recht.
Radboud UniversiteitFilosofie voltijd Nijmegen
Als filosofiestudent stel je fundamentele vragen en verdiep je je in de antwoorden van filosofen uit verleden en heden. Het onderwijs is van hoge kwaliteit, de begeleiding persoonlijk en intensief.
Radboud UniversiteitFranse Taal en Cultuur voltijd Nijmegen
Tijdens deze opleiding bestudeer je de Franse Taal en Cultuur, maar ook vragen als: waarom kun je het moderne Frankrijk niet begrijpen zonder iets te weten over de Franse Revolutie?
Radboud UniversiteitGeneeskunde voltijd Nijmegen
Als je geneeskunde studeert, word je opgeleid tot basisarts. Daarna kies je voor een vervolgopleiding of specialisatie zoals huisartsgeneeskunde, kindergeneeskunde, neurologie of heelkunde.
Radboud UniversiteitGeografie, Planologie en Milieu voltijd Nijmegen
De opleiding geeft inzicht in de relatie tussen de mens en zijn leefomgeving, zowel sociaal als fysiek en zowel dichtbij als verder weg.
Radboud UniversiteitGeschiedenis voltijd Nijmegen
Als student Geschiedenis ga je op zoek naar de wortels van ons verleden. Je verdiept je in politieke, sociaaleconomische en culturele vraagstukken.
Radboud UniversiteitGriekse en Latijnse Taal en Cultuur voltijd Nijmegen
Tijdens de opleiding Griekse en Latijnse taal en cultuur bestudeer je twee oude talen die grote invloed hebben gehad op de hedendaagse westerse samenleving.
Radboud UniversiteitInternational Business Communication voltijd Nijmegen
In the IBC programme at Radboud University you can combine the study of communication processes in (international) organisations with learning a foreign language (English, French, German, or Spanish).
Radboud UniversiteitIslamstudies voltijd Nijmegen
Als student Islamstudies leer je alles over de islam en over geschiedenis, cultuur en politiek van het Midden-Oosten. Ook leer je Arabisch om Arabische teksten te bestuderen.
Radboud UniversiteitKunstgeschiedenis voltijd Nijmegen
Heb jij een fascinatie voor kunst en voor het verhaal achter een kunstwerk? Dan is Kunstgeschiedenis echt iets voor jou!
Radboud UniversiteitMolecular Life Sciences voltijd Nijmegen
Hoe kun je door meer kennis over moleculaire processen in gezonde mensen uiteindelijk ziektes bestrijden? En hoe kun je met moleculen iemand beter maken? Dat is waar Molecular Life Sciences om draait.
Radboud UniversiteitNatuur- en sterrenkunde voltijd Nijmegen
In de Nederlandstalige bacheloropleiding Natuur- en Sterrenkunde ga je je verdiepen in natuurkundige fenomenen en onderzoek je de onderliggende waarheden.
Radboud UniversiteitNederlandse Taal en Cultuur voltijd Nijmegen
Tijdens de studie Nederlands bestudeer je moderne en klassieke literatuur. Hoe leren kinderen hun moedertaal en hoe verschilt dit van het leren van een tweede taal?
Radboud UniversiteitNotarieel recht voltijddeeltijd Nijmegen
Bij deze opleiding leg je je vanaf het tweede en het derde jaar toe op de notariële praktijk. Na de bachelor kun je met de masteropleiding Notarieel recht (kandidaat-)notaris worden.
Radboud UniversiteitPedagogische Wetenschappen voltijd Nijmegen
Om inzicht te krijgen in het gedrag van (jonge) mensen en processen om hen heen, vergaar je als student Pedagogische Wetenschappen kennis over opvoeding, onderwijs, vorming en hulpverlening.
Radboud UniversiteitPedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs voltijd Nijmegen
De bachelor PWPO leidt je op tot volledig universitaire basisschoolleerkracht en is uniek in Nederland. Je leert wat bewezen effectief is in de klas en leert dit toe te passen in de praktijk.
Radboud UniversiteitPhilosophy, Politics and Society voltijd Nijmegen
If you want to help build the ideas that determine the course of humanity, then Philosophy, Politics and Society might be the perfect fit for you.
Radboud UniversiteitPoliticologie voltijd Nijmegen
Waarom willen we (g)een Europese Unie? Hoe kunnen we burgers meer betrekken bij de politiek? Politicologen proberen te begrijpen hoe de politiek werkt en waarom politici wel of niet hun zin krijgen.
Radboud UniversiteitPsychologie voltijd Nijmegen
Van breinonderzoek en baby-lab tot BOB-campagne en bedrijfsadvies: met Psychologie aan de Radboud Universiteit kun je alle kanten op!
Radboud UniversiteitPsychology voltijd Nijmegen
From brain research to anti-drink and drive campaigns or corporate consultancy; Psychology at Radboud University is much broader than you might think!
Radboud UniversiteitRecht & Economie voltijd Nijmegen
Met dit studieprogramma kun je in vijf jaar de bachelor- en masteropleiding Rechtsgeleerdheid (Nederlands recht) en de masteropleiding Economie behalen.
Radboud UniversiteitRecht & Management voltijd Nijmegen
Deze opleiding biedt je de kans om in vijf jaar de bachelor- en masteropleiding Nederlands recht en de masteropleiding bedrijfskunde te behalen.
Radboud UniversiteitRechtsgeleerdheid voltijddeeltijd Nijmegen
In de opleiding Rechtsgeleerdheid krijg je uitvoerig te maken met de drie hoofdrichtingen van het recht: strafrecht, privaatrecht en staats- en bestuursrecht.
Radboud UniversiteitReligiewetenschappen voltijddeeltijd Nijmegen
Als religiewetenschapper denk je na over vraagstukken rondom religie, cultuur en diversiteit. Je onderzoekt hoe mensen omgaan met geloof en hoe verschillende religies zich tot elkaar verhouden.
Radboud UniversiteitRomaanse Talen en Culturen voltijd Nijmegen
Romaanse Talen en Culturen is ideaal voor jou als je interesse hebt in de Franse of Spaanse taal en cultuur en landen wil leren kennen. In Nijmegen kies je direct voor de richting Frans of Spaans.
Radboud UniversiteitScience voltijd Nijmegen
Bij de bachelor Science krijg je een gedegen natuurwetenschappelijke basis en verdiep je je in de kernconcepten uit de hele bètawereld, van atoom tot en met DNA.
Radboud UniversiteitSociologie voltijd Nijmegen
Sociologen proberen inzicht te krijgen in maatschappelijke problemen en onderzoeken hoe de samenleving ons beïnvloedt, vaak zonder dat we het door hebben.
Radboud UniversiteitSpaanse Taal en Cultuur voltijd Nijmegen
Binnen deze opleiding besteed je niet alleen aandacht aan de Spaanse taal en cultuur, maar je richt je ook op andere Spaanstalige gebieden zoals Latijns-Amerika.
Radboud UniversiteitTaalwetenschap voltijd Nijmegen
In de opleiding Taalwetenschap komen vragen aan bod als: Hoe zit taal in elkaar? Wat zijn de kenmerken van de meertalige samenleving? Wat is er te doen is aan dyslexie?
Radboud UniversiteitTandheelkunde voltijd Nijmegen
De studie leidt je op tot tandarts. Je bestudeert pathologie, diagnostiek, preventie en behandeling van tandheelkundige afwijkingen bij de patiënt op een wetenschappelijke manier.
Radboud UniversiteitTheologie voltijddeeltijd Nijmegen
De opleiding Theologie in Nijmegen combineert kennis van heilige teksten en de praktijken van de christelijke traditie met aandacht voor actuele thema's als rechtvaardigheid, identiteit en zingeving.
Radboud UniversiteitWiskunde voltijd Nijmegen
De wiskunde van de middelbare school is nog maar het begin van het verhaal. Ontdek de verschillende kanten van de wiskunde, van zuiver tot toegepast.