Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
bacheloropleidingen aan de Technische Universiteit Delft

16 resultaten

TU DelftAerospace Engineering voltijd Delft
Hoe zorg je dat een satelliet in de juiste baan om de aarde komt of hoe ontwerp je een micro-vliegtuigje dat mensenlevens redt? ±Bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek leer je dat en meer.
TU DelftApplied Earth Sciences (Technische Aardwetenschappen) voltijd Delft
Gebouwen verwarmen met aardwarmte, het voorkomen van verzakkingen, het aardoppervlak in kaart brengen met satellieten, CO2 opslag: je leert er alles over bij Applied Earth Sciences.
TU DelftBouwkunde voltijd Delft
Jouw huis, jouw school of het station, en de wegen ertussen. Dat is waar Bouwkunde over gaat. ±Over hoe de omgeving in elkaar zit, maar juist ook verandert.
TU DelftCiviele Techniek voltijd Delft
TU DelftComputer Science and Engineering voltijd Delft
Zelfrijdende auto's, real-time navigatie op je mobiel, persoonlijke aanbiedingen op basis van je surfgedrag en zorgrobots. Tijdens de opleiding Computer Science and Engineering leer je hoe je software
TU DelftElectrical Engineering voltijd Delft
Een zonnepaneel, een robot en een implantaat om weer te kunnen horen: zonder Electrical Engineering kunnen deze dingen niet worden ontworpen. Dit vakgebied houdt zich voortdurend bezig met nieuwe ontw
TU DelftIndustrieel Ontwerpen voltijd Delft
TU DelftKlinische Technologie (joint degree) voltijd Delft
De bacheloropleiding Klinische Technologie is een multidisciplinaire opleiding waarin geneeskunde en medische technieken samenkomen.
TU DelftLife Science and Technology (joint degree) voltijd Delft
TU DelftMaritieme Techniek voltijd Delft
Scheepvaart is onmisbaar, net als goed opgeleide maritiem ingenieurs. Maritieme Techniek heeft natuurlijk alles met scheepsbouw te maken, maar een maritiem ingenieur heeft veel meer in de vingers.
TU DelftMolecular Science and Technology voltijd Delft
Bij de joint degree Molecular Science & Technology van de Universiteit Leiden en TU Delft combineer je scheikunde en technologie om te werken aan een schone en gezonde wereld.
TU DelftNanobiologie voltijd Delft
Nanobiology is een relatief nieuw onderzoeksveld op het grensvlak van (nano)natuurkunde, biologie en geneeskundig onderzoek.
TU DelftTechnische Bestuurskunde voltijd Delft
In de Nederlandstalige bacheloropleiding Technische Bestuurskunde (TB) leer je hoe je complexe problemen met technische én organisatorisch-bestuurlijke componenten kunt analyseren.
TU DelftTechnische Natuurkunde voltijd Delft
In en om je huis kom je natuurkundige verschijnselen bijna vanzelf tegen. Als je echt wilt weten hoe de wereld in elkaar zit, kom dan Technische Natuurkunde studeren aan de TU Delft.
TU DelftTechnische Wiskunde voltijd Delft
Wondgenezing versnellen, filedruk verminderen en de financiële crisis begrijpen: wiskundige modellen spelen een grote rol in fysische, technische en maatschappelijke verschijnselen.
TU DelftWerktuigbouwkunde voltijd Delft
Werktuigen, gereedschappen, apparaten, machines en fabrieken, dat zijn de dingen die je als werktuigbouwkundige bedenkt, ontwerpt, maakt en verbetert.