25 resultaten

Tilburg UniversityBedrijfseconomie voltijd Tilburg
Bedrijven vormen het hart van de economie en welvaart van een land. Bedrijfseconomie bestudeert de economie van een onderneming.
Tilburg UniversityBestuurskunde voltijd Tilburg
Ga jij voor een beleids- of managementfunctie in de publieke sector? Wij vormen je tot expert in publieke en politieke vraagstukken.
Tilburg UniversityCognitive Science and Artificial Intelligence voltijd Tilburg
Binnen deze Engelstalige bachelor ligt de focus op kunstmatige intelligentie, menselijke cognitie en technologische innovatie.
Tilburg UniversityCommunicatie- en Informatiewetenschappen voltijd Tilburg
Bestudeer hoe mensen en organisaties met elkaar communiceren en informatie verwerken met behulp van kennis uit vakgebieden als communicatie-, cognitiewetenschap, marketing, psychologie en taalkunde.
Tilburg UniversityData Science voltijd Tilburg
Deze gezamenlijke bacheloropleiding van Tilburg University en TU Eindhoven leert je om 'big data' te analyseren en om te zetten in nieuwe inzichten voor overheid, bedrijfsleven en samenleving.
Tilburg UniversityEconometrie en Operationele Research voltijd Tilburg
Econometrie en OR richt zich op de toepassing van wiskundige/statistische technieken in het bedrijfsleven. Je leert bedrijfskundige en economische vraagstukken wiskundig te modelleren en op te lossen.
Tilburg UniversityEconomics voltijd Tilburg
Leer ontwikkelingen in de wereldeconomie en economisch gedrag te begrijpen, analyseren en voorspellen.
Tilburg UniversityEconomie en Bedrijfseconomie voltijd Tilburg
Deze studie gaat voor een deel over de economie van de maatschappij, en voor een deel over de economie van een bedrijf. Het is daarom een brede studie.
Tilburg UniversityEntrepreneurship and Business Innovation voltijd Tilburg
Leer alle aspecten van ondernemerschap en bedrijfsinnovatie en wordt een academisch geschoolde ondernemer.
Tilburg UniversityFilosofie voltijddeeltijd Tilburg
Leer die vragen te stellen die anderen niet stellen, waardoor je het verschil kunt maken in belangrijke discussies over mens en maatschappij.
Tilburg UniversityFiscaal Recht voltijd Tilburg
De bachelor Fiscaal Recht leidt je op tot een breed inzetbare fiscalist die in staat is kritisch te kijken naar de dynamische ontwikkelingen binnen het belastingrecht.
Tilburg UniversityFiscale Economie voltijd Tilburg
Fiscale Economie bestudeert de belastingen binnen een economie of onderneming. De studie is vooral geschikt voor studenten met interesse in zowel economie als recht, met het accent op belastingrecht.
Tilburg UniversityGlobal Law voltijd Tilburg
LLB Global Law helps you develop the skills to understand and deal with complex legal challenges from multiple points of view, and become the linking pin in large organizations.
Tilburg UniversityGlobal Management of Social Issues (track of Organization Studies) voltijd Tilburg
Leer internationale maatschappelijke uitdagingen te begrijpen en te managen door het combineren van inzichten uit human resource studies, organisatiewetenschappen en sociologie.
Tilburg UniversityHonours programma voltijd 
Het Engelstalige Honors program stimuleert de ambitieuze student om zich naast het reguliere studieprogramma te verdiepen in verschillende kenmerkende aspecten van andere universitaire studies.
Tilburg UniversityHuman Resource Studies: People Management voltijd Tilburg
Study the human side of business (people management) and focus on the performance and efficiency of organizations and the well-being of employees, from different perspectives: psychology, sociology, e
Tilburg UniversityInternational Business Administration voltijd Tilburg
International Business Administration (IBA) Bij deze Engelstalige studie maak je kennis met het wereldwijde zakenleven door je te verdiepen in management, marketing, financiering en accounting.
Tilburg UniversityLiberal Arts and Sciences voltijd Tilburg
University College Tilburg biedt gemotiveerde (inter)nationale studenten met (internationale) ambities een driejarige Engelstalige bacheloropleiding in Liberal Arts and Sciences aan.
Tilburg UniversityOnline Culture: Art, Media and Society voltijd Tilburg
In het bachelorprogramma Online Culture: Art, Media and Society bestudeer je de manier waarop digitalisering en globalisering ons leven en samenleven beïnvloeden.
Tilburg UniversityOrganisatiewetenschappen voltijd Tilburg
Leer het samenwerken binnen en tussen organisaties te begrijpen en verbeteren door de onderlinge relaties te bestuderen vanuit een psychologisch en sociologisch perspectief.
Tilburg UniversityPersoneelwetenschappen voltijd Tilburg
Leer hoe je met een effectief personeelsbeleid het beste uit organisaties en werkenden kunt halen, door gebruik te maken van inzichten uit de managementwetenschappen, economie, recht en psychologie.
Tilburg UniversityPsychologie voltijd Tilburg
Bestudeer het menselijk gedrag en de factoren die daarop van invloed zijn en specialiseer je in een unieke combinatie van vakgebieden binnen de Psychologie.
Tilburg UniversityRechtsgeleerdheid voltijd Tilburg
Kies je voor de bachelor Rechtsgeleerdheid dan kies je voor een stevige basis in het recht en leg je de verbinding met andere vakgebieden én de praktijk.
Tilburg UniversitySociologie voltijd Tilburg
Bestudeer de relatie tussen individuen, groepen en de samenleving, leer sociale problemen begrijpen en specialiseer je in het analyseren van sociale fenomenen in de moderne wereld.
Tilburg UniversityTheologie voltijddeeltijd Utrecht
Theologie is een brede en veelzijdige studie waarin je veel leert over de mens, de maatschappij en het christelijk geloof. Studeer Theologie aan Tilburg University, in het Nederlands in Utrecht of in