Loopbaanregie

Loopbaanregie kan de helpende hand bieden bij keuzes tijdens je middelbare school, vervolgopleiding of juist als je op zoek bent naar een andere opleiding en/of werk! Ben je niet zeker over wat je wilt of durf je de stap niet te zetten? Twijfel je tussen HBO en WO Bachelor? Wil je een werkleertraject op het MBO? In een andere stad studeren, maar welke? Gestopt met een studie, hoe nu verder?

Of bent u een bezorgde ouder en weet u niet hoe u uw kind kunt helpen bij het kiezen van de juiste studie ? Weet u als ouder niet welke kwaliteiten / talenten uw kind heeft? Is uw kind gestopt met een studie, en wat nu? Loopbaanregie biedt een luisterend oor en ondersteuning op maat voor u en uw kind.

Loopbaanregie biedt ook scholen en instituten (zoals huiswerkbegeleiding) ondersteuning en begeleiding bij de keuzeprocessen van leerlingen. Deze begeleiding wordt zowel individueel als in groepen aangeboden.

Loopbaanregie bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in adviseren en ondersteunen van jongeren bij het maken van keuzes van studie, werk en loopbaan.

> website van Loopbaanregie